Workshopresan - bli en fantastisk workshopledare

Utgivare: KravXperts
Typ: E-book
Workshopresan - bli en fantastisk workshopledare
1 st
Workshopresan - bli en fantastisk workshopledare E-book
330,00 kr
+ moms 25%.

Kursbeskrivning

Workshopresan - praktisk handbok för workshopledare

Har du någon gång deltagit på en workshop där ni efteråt inte var överens om vad ni kom fram till? Eller tvärtom, har du varit deltagare på en workshop där allt flyter och ni har snabbt skapat användbara resultat? Om du är intresserad av att lära dig mer om workshops samt hur du som workshopledare skapar bra och effektiva workshops då är detta boken för dig.

Boken innehåller massor av praktiska tips och du får en struktur att hålla dig till. Att bli en fantastisk workshopledare är inget man kan läsa sig till, det viktigaste är att träna och åter träna. Denna bok innehåller KravXperts samlade kunskap om workshops, allt från planering till utvärdering.

Detta är en handfast, behändig och inspirerande bok för alla som ska leda eller delta i workshops.
 

Författare - Kerstin Blom

Kerstin har mer än 20 års erfarenhet av workshopledning och har en förmåga att göra det svåra enkelt. Kerstin är idag mentor inom krav och workshops. Kerstin är även skaparen av utbildningskonceptet Kunskapsresan som har använts med stor framgång i kurser i att leda workshops. Enligt Kerstin själv är det roliga, utmanande och spännande med att leda workshops är att man aldrig vet slutresultatet. Det är som ett vitt papper som gruppen fyller tillsammans.

Frakt tillkommer.

Vill du bli partner med Lärandeportalen.se?

Kontakta oss!