Agil kravexpert

Utgivare: KravXperts
Typ: E-book
Agil kravexpert
1 st
Agil kravexpert E-book
374,00 kr
+ moms 25%.

Kursbeskrivning

Har du varit med om att någon säger att kravanalytiker eller liknande roller inte behövs, det kan utvecklare eller andra roller hantera? Eller att allt läggs på en produktägare i verksamheten som inte har kunskap om hur man arbetar med krav effektivt?

Boken ger kunskap, tips och praktiska exempel på hur du på ett effektivt sätt arbetar med krav i en agil miljö. Denna bok innehåller KravXperts samlade kunskap om effektiv kravhantering, allt från en vision till detaljerade krav. Detta är en handfast, behändig och inspirerande bok för alla som jobbar med krav på IT-system.

Om författarna

Agneta Lindblom har mer än 20 års erfarenhet av IT-utveckling. De områden som Agneta brinner för är kravanalys och projektledning. Hon är certifierad i bägge disciplinerna, REQB för kravanalytiker och IPMA för projektledare. Dessa kompetenser gör att vi vanligtvis ser Agneta i rollen som kravledare med uppdrag att stödja och genomföra kravarbetet hos KravXperts kunder. Agneta arbetar ofta med agil utveckling där hon ser workshopformen som det självklara sättet att driva arbetet tillsammans med projektresurserna.

Kerstin Blom har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med IT-utveckling, med fokus på krav och har en förmåga att göra det svåra enkelt. Kerstin är idag mentor inom krav och workshops. Kerstin är även skaparen av utbildningskonceptet Kunskapsresan som har använts med stor framgång i kurser inom krav och workshops. Dessutom är Kerstin även författare till boken Workshopresan. Enligt Kerstin själv är det roliga, utmanande och spännande med krav är att man får insyn i så otroligt många olika verksamheter, det är ett evigt lärande.

Frakt tillkommer.

Vill du bli partner med Lärandeportalen.se?

Kontakta oss!